RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 28-04-2024 22:47

Altın Eller, İyiliğe El Verecek

İyiliğe ve insanlığa gönül verenlerin bir araya geldiği manalı gecede “İYİLİĞE EL VER“ sloganıyla yola çıkan Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon'un kurucularından bir tanesi olan Yeşil Adam, senelerdır Mor Narpın ile birlikte edindikleri sosyal mesuliyet misyonlarına bir yenisini daha ekliyor.

Altın Eller, İyiliğe El Verecek

Ünlü sunucu ve televizyon senedızı Uğur Arslan sunumuyla gerçekleşecek olan merasim şuandan, sosyal medya ve iş aleminde yoğun dikkatle karşılandı.

Senelerdir Kimsesiz Ve Engelli  Çocuklar Yararına ,Sokak Hayvanları Yararına ,Kadına Şiddete Hayır temalı , Eğitime Muhtaç Çocuklar Yararına, Sokak Çocukları Yararına ve Şehitlerimiz İçin Anma Konserleri gibi çoğu farkındalık ve yardım konserinin hem organizasyon sahibi hatta sanatçısı olarak duyarlılıklarını iddia etti.

​Törenden kazanılan gelirin %30'u kimsesiz ve engelli çocuklar faydasına kullanılacak.

Yılın en kafayarılı ve iyiliksever İş İnsanları,Moda Dünyası, Medya ve Sanat Dünyası, Spor Dünyası Altın Eller Ödül Töreni'ninde bir araya geliyor.Dünyada ve Türkiye’de bir ilkin gerçekleşeceği iyiliğe ve insanlığa gönül verenlerin bir araya geldiği manalı gecede “İYİLİĞE EL VER “ sloganıyla mükafatler sahiplerini bulacak. 

Özel Tasarım olan Altın Eller Ödül’ü dünya standartlarında ve niteliğinde yalnızca geceye özel üretilip ,sahiplerinin en kıymetlisi olacak.Bu özelliğiyle şuandan ilgi ve merak odağı durumuna geldi. Khamle sağlayacak çoğu ünlü ses sanatçıları ve  komedyenler sergileyecekleri performanslarla , geceye renk katacaklar.Hem de çoğu iş insanı , ünlü isimlerin takdimi ile mükafatlerine kavuşacak.

7 Mayıs'ta Süleyman Dbuyrukel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan mükafat merasimi amacıyla müracaat ve dşayetlendirmeler devam etmekte. Kocaeli 'de gerçekleşecek olan merasime Türkiye'nin bütün illerinden ve vatan dışından khamlelar sağlanıyor.

Kaynak: İGFA

AdminAdmin

Yönetici