FUTBOL
Giriş Tarihi : 27-04-2024 15:50

Aziz Yıldırım: Benim Adıma Orda Burda Konuşmayın

Fenerbahçe'de Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Aziz Yıldırım: Benim Adıma Orda Burda Konuşmayın

Fenerbahçe'de Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi"

Fenerbahçe'de bugün, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlardan Aziz Yıldırım ve yüksek divan kurulu başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ile yüksek divan kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp genel sekreteri Burak Kızılhan'ın açılış konuşmasında, Uğur Bey ve ekibine özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Kızılhan, gelecekte de camia için birlikte olunmasını dileyerek, futboldaki mücadelelerin adil ve hakem müdahalesiz geçmesini temenni etti.

Seçimli genel kurulda oy verme işlemi başladı ve 12 sandıkta 4 bin 100 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Oy kullanma işlemi saat 15.00'te sona erecek ve yeni yüksek divan kurulu başkanı, 3 yıl boyunca görev yapacak.

Eski Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve ekibi, seçim yönetimini üstlenmek üzere oy birliğiyle seçildi.

Aziz Yıldırım, 2018'den beri ilk kez toplantıya katıldı ve basının yoğun ilgisi altında oy kullandı. Daha sonra başkan adaylarından Nihat Tokat ile kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve Tokat'a, Ali Koç ile arasında barıştırıcı rol üstleneceği yönündeki ifadelere tepki göstererek, "Benim adıma orada burada barıştıracağım gibi konuşmayın" dedi.

AdminAdmin

Yönetici