KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 24-04-2024 15:39

CSO, Denizlililere Unutulmaz Bir Konser Deneyimi Sundu

CSO, Denizlililere Unutulmaz Bir Konser Deneyimi Sundu

CSO Film Müzikleri Konseri, Denizli'de 23 Nisan Coşkusunu Artırdı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Film Müzikleri Konseri gerçekleştirildi. Etkinliğe Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Meclis Başkanvekili Ali Marım ve binlerce Denizlili katıldı.

Star Wars, Gladyatör, Harry Potter ve Mission Impossible gibi popüler filmlerin müziklerinin icra edildiği konserde, Şef Cemi’i Can Deliorman yönetiminde CSO sanatçıları izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Konser sonunda izleyiciler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, konserde CSO sanatçılarına ve izleyicilere teşekkür ederek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile bir kez daha dünyada eşi benzeri olmayan bir bayramı yaşayacağız" dedi. Çavuşoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara emanet ettiği bu özel günün önemine vurgu yaparak, gençlerin ülkenin geleceğini şekillendireceğini belirtti.

Vali Coşkun ve Başkan Çavuşoğlu, günün anısına Şef Cemi’i Can Deliorman’a plaket takdim etti.

AdminAdmin

Yönetici