YEREL
Giriş Tarihi : 22-04-2024 23:11

Çiftçi, koltuğunu minik başkana devretti

Çiftçi, koltuğunu minik başkana devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vazifesini Ahmet Yesevi İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Deniz Tuna Öztürk’e bıraktı. Başkanlık ofisinde oluşturulan devir teslim töreninde Küçük Başkan Öztürk’e öğretmenleri Adnan Özkan ve Ayşe Öznur Demir de eşlik etti. Çayırova’nın genç başkanını ağırlayan Bünyamin Çiftçi, Deniz Tuna Öztürk ve bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve vazifesini Öztürk’e bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra kısa bir açılış konuşması yapan Çayırova’nın genç başkanı Öztürk, şunları söyledi;

“EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”

“23 Nisan yalnızca bir meclisin açılışı değil, bir ülkenin kaderinin değiştiği bir gündür. Her birimizin burada Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. senesini coşkuyla kutladığımız bu günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimiz rAhmet ve minnetle anıyor, hayatımıza neşe katan bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi dileklerimle kutluyorum.”

KÜÇÜK BAŞKANDAN 3 PROJE

23 Nisan’ın cumhuriyetimizin en özel günlerinden biri olduğunu bildiren Başkan Çiftçi, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle andıklarını dile getirirken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutladı. Çiftçi, Küçük Başkan Öztürk’e direktiflerini sorarken, Küçük Başkan Öztürk ise, ‘Engelsiz Yaşam’ sloganı ile özel çocukların eğitime katılımı, çocukların ülkemizin tarihini daha iyi öğrenebilmesi adına müzelere götürülmesi ve son olarak da çocuklar amacıyla bilim atölyelerinin kurulması amacıyla 3 ana başlıkta talimatlarını iletti.

PROJELERE TAM NOT

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ise, yakın vakitte hizmete açtıkları Engelliler Merkezi ve merkez içeriğinde kurulan Özel Eğitim Okulu ile Deniz Tuna Öztürk’ün birinci projesini yaşama geçirdiklerini, başka iki projeyi de Çayırovalı çocuklar amacıyla daha da güzelleştirerek gerçekleştireceklerini belirtti ve bu projeleri amacıyla Deniz Tuna Öztürk’e teşekkürlerini iletti. Ziyaret günün anısına çekilen anı fotoğrafıyla sona erdi.

AdminAdmin

Yönetici